Rokin Back in Business 28 10 2016v

Stichting Metropolis is een organisatie die culturele projectontwikkeling mogelijk maakt door toevoeging van commerciële componenten.

Cultuur is vaak ondenkbaar zonder subsidies. Stichting Metropolis beoogt stimulering van cultuur door het toevoegen van een commercieel programma; door de menging met commercieel vastgoed (o.a. bedrijven, winkels & kantoren) worden culturele ontwikkelingen minder afhankelijk van subsidies.

De events van Stichting Metropolis worden zonder subsidies gerealiseerd!

Metropolis Meetings zijn bijzondere ontmoetings-
plaatsen met een commercieel cultureel karakter!

Stedelijke ontwikkeling en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Transformatie van een locatie is pas geslaagd als de identiteit wordt gerespecteerd. Door deze identiteit te verweven met nieuwe maatschappelijke impulsen ontstaat ruimte voor vooruitgang.

Stichting Metropolis denkt mee met overheden, projectontwikkelaars, beleggers en gebruikers die belang hebben bij de totstandkoming van commercieel culturele projecten.

Dit doet zij o.a. door de organisatie van Metropolis Meetings; meetings over de (her)ontwikkeling van stedelijke locaties & vastgoed met een publiek private bestemming.

Dankzij de deelnemers van het Zee Event zijn 800 bomen aan het regenwoud in Brazilië geschonken!

Stichting Metropolis is opgericht in 2003. Initiatiefnemer is ir. Patricia Engelbert van Bevervoorde (projectontwikkelaar, 1967);
zij heeft ruim jaar 20 ervaring met de ontwikkeling van commercieel cultureel vastgoed in binnen- en buitenland.

Stichting Metropolis brengt vastgoed, overheid & creatieve sector samen

Zee Event - Den Haag - in de binnenstad
Zomer 2017

Events afgelopen jaren